Află reducerile de Black Weekend: 11-13 noiembrie!

Somn destul, mic dejun în voie, mers la sală… include în planurile tale de weekend și o vizită la ZityMall fiindcă pe 11-13 noiembrie ai Black Weekend, cu reduceri de până la -70% în ambele blocuri ale mallului.

Tradițional, de Black Weekend, magazinele te bucură cu prețuri atractive la colecțiile de sezon, așa că e timpul să te înnoiești de toamnă-iarnă. Iată cele mai ademenitoare reduceri valabile de Black Weekend la ZityMall:

ÎNCĂLȚĂMINTE

În blocul Zorile, la etajul 1 și 0 ai peste 40 branduri internaționale și autohtone cu încălțăminte, e locul unde trebuie să vii atunci când vrei o pereche de încălțăminte. De Black Weekend, magazinul AnaRosi te așteaptă cu reduceri de până la 70%, iar cei de la Geox, Clarks, Primigi anunță -20% la toată colecția nouă toamnă-iarnă. Și colecțiile pentru copii sunt supuse reducerilor, de exemplu cei de la Woopy te așteaptă cu prețuri scăzute cu 10-20-30%, vino să profiți!

AnaRosi   Woopy

BRANDURI FAST FASHION

Magazinele mari se întrec în oferte ca să te atragă la cumpărături: LC Waikiki te va bucura cu reduceri până la 50%, iar la DeFacto ai oferta Cumpără 1, primește al 2-lea cadou , Koton îți oferă promoția 1+1 =3. Unicul magazin NewYorker din Moldova ți-a pregătit cupoane de 100-200 lei reducere la cumpărături de min. 500 și 1000 lei.

COSMETICE

Cosmeticele tale preferate de la Moonglow vor fi reduse cu -14% la tot asortimentul și -22% la branduri selecționate, Ovico ți-a pregătit până la -50% la produse selectate, iar Maison du Savon îți va oferi 10% și 20% la toată gama de produse; și echipa Herb.md are pentru tine reduceri de până la 30% la produsele cele mai apreciate.

Moonglow ZityMall

FOOD

La finalul cumpărăturilor te poți delecta cu niste sushi rolls delicioase de la Esushi, mai ales că de Black Weekend vei putea lua Set Noiro la -35% și Set Kōdō la -25%.

Esushi ZityMall

Vino să profiți de prețurile speciale și pune shoppingul în priză la ZityMall, de Black Weekend pe 11-13 noiembrie 2022.

Program:

Lu-Du: 10:00-21:00
Str. Calea Ieșilor 8

Lasă un răspuns