bac 2019

Cum s-au distrat și ce visează să ajungă peste 10 ani tinerii care au luat 10 pe linie la BAC 2019?

Cu drag, am găzduit la Zity Mall întâlnirea celor 14 absolvenți care au luat 10 pe linie la BAC 2019, iar în semn de susținere și încurajare pentru noi rezultate le-am organizat o sesiune foto distractivă. Ne bucurăm că numărul elevilor ce absolvesc cu brio este în creștere și le urăm tinerilor succese și mai mari. Să nu uităm că în spatele notelor de 10 stau multe ore de studiu, muncă și chiar sacrificii, cu toate acestea însă tinerii reușesc să se distreze calitativ. Amintim că în acest an, 18 absolvenți din țară au luat patru de 10 la examenele de bacalaureat; din motive personale unii din ei nu au reușit să se implice în proiectul fotografic realizat de către Zity Mall.

Sunt tineri și au o personalitate puternică, ambiția și perseverența de care dau dovadă ne face să credem că îi așteaptă o carieră strălucitoare. Majoritatea din ei, aspiră (sau chiar au fost admiși deja) la studii de calitate înafara țării. Noi le dorim baftă în realizarea viselor și oriunde s-ar afla să nu uite niciodată unde le-au rămas rădăcinile.

I-am întrebat cum se văd peste 10 ani, iar răspunsurile lor pline de entuziasm le puteți afla mai jos!

#1 MADALINA TEACĂ – „Peste 10 ani mă văd purtând halatul alb și învățând încontinuu, întrucât chirurgia este o școală eternă!”

alt="zitymall"

#2 CVINTILIAN ROȘCA – „Sper că în 10 ani să acumulez succese și experiențe în domeniul tehnologiei, iar eventual să revin în Republica Moldova și să implementez măcar o parte din ele. Aș vrea să fiu exemplul care să demonstreze oricărui din noi că munca, de fapt, stă la baza realizării de sine.”

alt="zitymall"

#3 CRISTINA SUSANU – Peste 10 ani aș vrea să fiu o persoană inspirată, care a găsit cheia spre succesul și fericirea proprie, care continuă să se descopere și care se dedică trup și suflet ocupațiilor ce îi aduc plăcere și armonia interioară.

alt="zitymall"

#4 MIHAELA LOZAN – „Peste 10 ani, mi-ar plăcea să fiu manager al unei companii internaționale și, de ce nu, să semnez un contract de colaborare cu Zity Mall!”

alt="zitymall"

#5 DANIELA PATRICIA-COVALI – „Peste 10 ani aș vrea să devin un profesionist în domeniul medicinei și mă văd cu o puternică dorință de a-mi continua visele de acum!”

alt="zitymall"

#6 CĂTĂLINA BARBAROȘ – „10 ani este o perioadă lungă de timp, iar situația în care mă voi afla atunci depinde în mare parte de alegerea pe care o voi face în această vară. Dacă decizia mea de a studia medicină va fi definitivă, atunci sper că voi deveni un chirurg-oftalmolog de succes care va reda posibilitatea pacienților săi de a vedea frumusețile lumii!”

alt="zitymall"

#7 IOANA VATAMANU-MĂRGINEANU – “În 10 ani cred că voi obține diploma de studii din Letonia și mă voi întoarce în Republica Moldova. Aș vrea să vin cu multe idei inovatoare. Țara noastră are nevoie de tineri care vor contribui la prosperitatea noastră.”

alt="zitymall"

#8 ADRIANA BUȚCU – „Sper că peste 10 ani voi munci în domeniul medicinei și voi avea în perspectivă o carieră de succes. Mi-aș dori să fiu fericită și împlinită.”

alt="zitymall"

#9 NICOLAE ODAGIU – ” În 10 ani, mă văd la începutul unei cariere de succes ce-mi va oferi stabilitate și satisfacție.”

#10 ANA-MARIA SECRIERU – “Peste 10 ani sper să devin un specialist bun în domeniul ingineriei mecanice, să fiu înconjurată de oameni dragi și să-mi trăiesc viața la maximum.”

alt="zitymall"

#11 IONELA TATARU – În 10 ani, mă văd o femeie fericită și împlinită, la un job ce îmi va oferi satisfacție și având alături doar prieteni adevărați și, de ce nu, o familie frumoasă.

alt="zitymall"

#12 LAURA-ANDREA SCHIMBĂTOR – „Peste 10 ani doresc să mă întorc acasă, în Moldova, pregatită să aplic experiența și cunoștințele acumulate pentru a construi o țară în care vom dori să rămânem.”

alt="zitymal"

#13 VICTORIA RAȘCOV – „Peste 10 ani, visez să fiu o femeie fericită și împlinită! Mi-aș mai dori să vizitez cît mai multe țări, măcar 20!”

alt="zitymall"

#14 LUCIANA APACHIȚEI – „Peste 10 ani nu va mai exista Luciana – eleva cu 4 de 10 la bac, ci un tanar specialist dornic de a lucra pentru compania, sa zicem, Maersk cu sediul in Copenhaga. Mi-as dori sa am deja o familie si un copil. Sper sa fi reusit sa vizitez Islanda(un volcano tour), Norvegia(definitely the northern lights) si alte must-visit destinations. Cu siguranta, la moment aceasta e imaginea dorita, dar noi toti stim ca unicul lucru constant este schimbarea si schita data poate ajunge cu totul alta in realitate.”

alt="zitymall"

Ei au ales Zity Mall, iar noi ne-am ocupat de restul detaliilor.
Tinerii au avut ocazia să se cunoască mai bine într-o atmosferă lejeră de mall, savurînd meniuri gustoase și băuturi răcoritoare oferite de McDonald’s. Nici înghețata cremoasă n-a lipsit din program, aceasta a fost oferită în mod nelimitat de către cafeneaua Mai mult decât dulce. De asemenea, absolvenții au fost răsfățați cu cadouri generoase de la partenerii proiectului, și anume: librăria Bookstore, Ovico, Melkior, Kenvelo/Lee Cooper, Moonglow, Rollerdrome Zorile și Zorile Outlet.

Food court-ul Zity Mall e confortabil și atractiv din punct de vedere culinar, reprezintă un loc perfect în care să te întâlnești cu prietenii. Prin geamurile sale immense, acesta deschide o priveliște panoramică spre stradă, iar plantele verzi te fac să te simți în sînul naturii. De asemenea, food court-ul Zity Mall  dispune de o sală pentru aniversări și zone private pentru a păstra intimitatea grupurilor de prieteni.

Abonează-te la pagina de Facebook și Instagram pentru a afla primul despre evenimentele planificate.

One thought on “Cum s-au distrat și ce visează să ajungă peste 10 ani tinerii care au luat 10 pe linie la BAC 2019?

Lasă un răspuns