Cum să-ți întărești imunitatea în doar 3 pași simpli?

Toamna se culeg roadele, natura îmbracă haine colorate, dar e și sezonul în care încep răcelile și virozele. Ca să te menții sănătos și să înfrunți ușor orice virus, ai nevoie de o imunitate bună.

Iată câteva trucuri care te vor ajuta să ai un sistem imunitar puternic:

  1. Ai grijă la alimentație!

Consumă cât mai multe crudități, leguminoase, nuci și semințe. E bine știut că alimente precum usturoiul, ghimbirul, cătina sunt un must-have în cămară, pe timp de toamnă-iarnă. Acestea îți vor oferi vitaminele și mineralele necesare pentru a-ți crește rezistența. Încearcă să reduci zahărul și să consumi cât mai multe băuturi calde precum ceaiuri și shot-uri imunizante, iar dacă simți că meniul tău zilnic nu este demn de urmat, atunci include și un complex de vitamine în alimentația ta.

Bucură-te de ceaiul de cătină cât mai des!

  1. Fii activ!

Chiar dacă afară s-a răcit, iar zilele devin tot mai scurte, acest lucru nu ar trebui să te împiedice să ieși la plimbări prelungite sau să faci jogging. Să știi că și acele câteva minute de gimnastică în fiecare dimineață te pot ajuta să-ți menții tonusul muscular și circulația sangvină în formă. Te încurajăm să-ți creezi o rutină potrivită de sport, fiindcă un mod de viață sănătos este incomplet fără mișcare.

Prinde o idee distractivă de a face sport cu toata familia: patinajul pe role!

  1. Imunizează-te cu emoții pozitive!

Există o mare legătură între starea de spirit și sistemul imunitar, deoarece hormonii stresului îți afectează imunitatea mai mult decât crezi. Îți recomandăm să eviți stresul și să-ți petreci timpul liber alături de oameni dragi ție. Ce-ar fi să suni chiar acum un prieten și să-i spui „Hai cu mine!” la ZityMall, mai ales că shoppingul e o terapie eficientă de relaxare.

 

Un shot de cumpărături poate să alunge stresul și să facă magie în garderoba de sezon. Adaugă culori plăcute și piese călduroase în ținutele tale, pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit. În magazinele din ZityMall vei găsi cele mai apreciate branduri autohtone și internaționale, la prețuri accesibile pentru toată familia.

Vino să descoperi colecțiile de toamnă de la DeFacto, NewYorker, LC Waikiki si Koton și alte peste 70 magazine. Adresa noastră este str. Calea Ieșilor 8.

Shoppingul imunizează la ZityMall!

 

Lasă un răspuns