Zity Mall reprezintă un proiect grandios deschis în 2017 și dezvoltat de către un fond american de investiții și active de peste 200 mln $ în Chișinău, Republica Moldova. Acesta e o platformă comercială nu doar pentru shopping ci și de spații comerciale și oficii pentru chirie (ZTower și Zity Office), facând parte din legendarul complex comercial Zorile SA.

Ne aflăm pe strada Calea Ieșilor 8, în sectorul Buiucani/zona Sculeni la doar 10 minute de centrul capitalei. Ajungi la noi ușor cu transportul public sau privat – vezi toate opțiunile aici. Îți punem la dispoziție peste 200 locuri de parcare în zilele de muncă și cca 500 în weekend, pentru ca tu să te bucuri de confort. În preajmă se mai găsește Parcul Alunelul și un supermarket în care poți face cumpărăturile de rutină.

Dezvoltăm și investim continuu într-o suprafață de pînă la 17 700 m2 –  destinată magazinelor și agrementului, astfel ambiționându-ne să devenim cea mai importantă destinație de shopping și divertisment din regiune. Designul interior al mall-ului este o bijuterie arhitecturală ce pare desprinsă dintr-un bulevard european de shopping. Urmăm formula perfectă pentru a încadra cele 3 concepte: shopping, restaurație și divertisment într-un centru comercial complex în care locuitorii capitalei (și nu numai) să-și petreacă timpul calitativ. Vezi lista de magazine aici. În doar un an de la deschidere, Zity Mall a atras peste 1 mln de vizitatori, iar în timpul apropiat ne-am propus să îmbunătățim oferta de servicii pentru cei care ne calcă pragul.

Ne construim reputația în baza retail-ului inovativ și modern, iar misiunea noastră ca și companie este:

Să oferim spații comerciale avantajoase pentru afaceri profitabile
Să punem la dispoziție branduri de calitate si opțiuni de agreement pentru clienții noștri
Să asigurăm condiții bune de muncă, cu posibilități de dezvoltare personală și profesională pentru angajații noștri
Să dezvoltăm o comunitate puternică și unită de aceleași experiențe de shopping și culturale

Ținem la valorile societății, astfel organizăm zone și evenimente în care familiile, dar și generațiile tinere să se regăsească din punct de vedere cultural. Tindem să avem un impact social-economic deoarece succesul nostru depinde de bunăstarea societății în care activăm.

Vino la Zity Mall cu prietenii sau familia și pregătiți-vă pentru o experiență de shopping și agrement de neuitat.