Divertisment

Petrece-ți timpul alături de cei dragi și creează cît mai multe momente de neuitat. Îți oferim un teren de joacă unic pentru copii (2-12 ani), echipat cu jocuri inovative și moderne. Copiii mai mari pot petrece timpul si la Rollerdrome Zorile. Dezvoltăm și investim cu grijă față de tînăra generație, bucuria acesteia e afacerea noastră!

Rollerdrome Zorile face parte din complexul nostru comercial și se află la un minut de Zity Mall. Ne găsești în clădirea Centrului Național de Încălțăminte Zorile la etajul 3. Aici, vei putea savura pizza și alte preparate delicioase de la restaurantul Don Cezar, Esushi, McDonald’s și Wurst. Ți-am pregătit o zonă special amenajată pentru sărbători de familie, zile de naștere și petreceri. Vino să ne descoperi!

Program: Zilnic 9:00-21:00

Sală de conferințe

Sala de conferințe din incinta Zity Mall este destinată organizării de conferințe, seminare, întâlniri antreprenoriale...

Detalii

Sala Aniversări

Sala Aniversări reprezintă o sală perfectă pentru organizarea zilelor de naștere pentru copii-adolescenți, petreceri private, seminare cu tematică și întâlniri de grup. Aceasta este mobilată cu mese și scaune în stil minimalist și poate găzdui pînă la 20 persoane.

Detalii

Teren de joacă

Aici ai un întreg parc de distracții, amenajat cu topogane și jocuri inovative. Am investit mult în siguranța și diversitatea acestui spațiu destinat celor mici, astfel ca ei să nu se plictisească explorându-le.

Detalii

Rollerdrome Zorile

Aici ai la dispoziție un etaj întreg pentru distracții: Rollerdrome, restaurant, zonă pentru sărbători de familie, zile de naștere și petreceri. Pizzeria Don Cezar te va cuceri cu meniul său bogat și va îndeplini dorințele oricărui pofticios.

Detalii