Divertisment

Petrece-ți timpul alături de cei dragi și creează cît mai multe momente de neuitat. Îți oferim un teren de joacă unic pentru copii (2-8 ani), echipat cu jocuri inovative și moderne. Dezvoltăm și investim cu grijă față de tînăra generație, bucuria acesteia e afacerea noastră!

Proiectul Rollerdrome a luat sfârșit, dar stai să vezi ce urmează! Îți pregătim un parc de distracții nou în care vei putea să te distrezi cu toată gașca. Rămâi conectat la paginile ZityMall pe Facebook si Instagram ca sa afli noutatile printre primii.

Sală de conferințe

Sala de conferințe din incinta Zity Mall este destinată organizării de conferințe, seminare, întâlniri antreprenoriale...

Detalii

Sala Aniversări

Sala Aniversări reprezintă o sală perfectă pentru organizarea zilelor de naștere pentru copii-adolescenți, petreceri private, seminare cu tematică și întâlniri de grup. Aceasta este mobilată cu mese și scaune în stil minimalist și poate găzdui pînă la 20 persoane.

Detalii

Teren de joacă

Aici ai un întreg parc de distracții, amenajat cu topogane și jocuri inovative. Am investit mult în siguranța și diversitatea acestui spațiu destinat celor mici, astfel ca ei să nu se plictisească explorându-le.

Detalii