Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Deschiderea terasei Zity Mall – 7 iunie

7 iunie, 2019 @ 18:00 - 23:00

alt="zitymall"

Pe 7 iunie, Zity Mall va deschide o terasă senzațională, spațioasă și cu o panoramă minunată. Evenimentul de lansare va avea loc la ora 18:00, cînd se mai domolește soarele și va fi sărbătorit cu muzică live și lume bună. În ziua lansării, fiecare restaurant găzduit de Zity Mall, își va prezenta meniul și ofertele sale speciale. Oaspeții se vor degaja în compania formației Lidia Isac & Band și vor savura bucate delicioase. Muzica, luminile și verdeața formează decorul perfect pentru cele mai tari cadre de Instagram.

Prin ce se deosebește terasa Zity Mall de alte terase?
Aflându-se la nivelul 2 al clădirii, terasa este ferită de agitația străzii, iar plantele verzi creează impresia unei grădini suspendate. Climatizarea prin vapori de apă asigură răcorirea și purificarea spațiului. Terasa Zity Mall este divizată în zone amenajate cu stil, astfel fiecare vizitator se va bucura de intimitate și confort. Decorul ușor avangardist, dar cozy te scoate din rutină și oferă acea stare de zen mult rîvnită.

Ce meniu îți pune la dispoziție terasa Zity Mall?
La terasa Zity Mall poți experimenta bucătării cu accente îndrăznețe: mexicane, asiatice, americane, germane și tradiționale. Orice pofticios va aprecia bucătăria celor șapte restaurante disponibile:

Mexico Food Factory
Purcari Wine & Shop
M Café
McDonald’s
Wurst
Event Coffee
Mai mult decît dulce

Program 10:00 – 22:00
Adresa: str. Calea Iesilor 8.

Zity Mall invită toată lumea dornică de ceva nou să vină vineri, 7 iunie, ora 18:00 la evenimentul de deschidere a terasei pentru a petrece momente unice împreună cu cei dragi.

Detalii

Dată:
7 iunie, 2019
Oră:
18:00 - 23:00

Loc de desfășurare

Zity Mall
Calea Iesilor 8
Chisinau, Moldova, Republic of

Organizator

Zity Mall

Înregistrează-te la eveniment: