Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Zity Cooltoura Night

30 august, 2019 @ 18:00 - 23:00

zity mall eveniment

Pe 30 august, ora 18:00 te invităm să vibrăm împreună pe coardele muzicii, poeziei și prozei, în aerul proaspăt de la terasa Zity Mall.

“Zity Cooltoure Night” 
Ora: 18:00
Locație: terasa Zity Mall
Acces gratuit

În parteneriat cu CoolToura, ne-am propus să răscolim radăcinile amintirilor, trăirilor, emoțiilor într-un nou format teatral. Teatrele „Eugene Ionesco”, „Geneza Art”, Teatrul Dramatic Rus „Anton Cehov”, „Night Guguță”, Teatrul „De pe strada Trandafirilor” vor aduce amprenta la eveniment prin intermediul a 5 actori care vor recita, regizat, poezii ale tinerilor poeți, transformând tot perimetrul într-o scenă, iar publicul va fi în contact direct cu aceștia.

Jocul de lumini și instrumentele muzicale precum pianul, vioara, chitara, viola, violoncelul vor clădi sunet cu sunet o atmosferă romantică și memorabilă! Oaspeții cei mai punctuali vor participa la o degustație de vinuri ce așteaptă sa fie gustate și apreciate! De asemenea, te vei putea bucura de diverse workshop-uri, expoziții de pictură tematice și … și restul urmează să descoperiți în ziua evenimentului!

 

Detalii

Dată:
30 august, 2019
Oră:
18:00 - 23:00

-