defacto zity mall

Oferte săptămânale la DeFacto Zity Mall

Brandul DeFacto este probabil cel mai cunoscut brand din industria modei din Turcia. Primul magazin s-a deschis în 2005, iar în prezent există 500 magazine în 30 de țări, inclusiv în Republica Moldova. În scurt timp, DeFacto a cucerit cumpărătorii prin designul cu iz meditereanean și diversitatea colecțiilor mereu pe rafturi.

În viziunea DeFacto, moda trebuie să fie accesibilă pentru fiecare și nicidecum un lux. Brandul oferă o gamă variată de produse pentru femei, bărbați și copii așa încât întreaga familie se poate îmbrăca stilat și în ton cu tendințele actuale. La DeFacto oricine își poate completa stilul: sport, casual sau elegant. Piesele basic din colecțiile Defacto sunt un must pentru garderoba fiecăruia.

defacto zity mall

Unde se află Defacto?

Magazinul Defacto s-a deschis în octombrie 2018 la Zity Mall și de atunci continuă să bucure clienții cu colecțiile sale accesibile pentru toată familia. Luminile, culorile și mirosul discret din magazin te vor conduce într-o lume a stilului și rafinamentului la prețuri incredibil de mici. Oricine va fi cucerit de combinațiile îndrăznețe și moderne.

De ce să vii la DeFacto din Zity Mall?

Doar în magazinul din Zity Mall, brandul pune la dispoziție promoții și oferte săptămânale care NU se repetă în alte locații. Clienții Zity Mall sunt avantajați să cumpere la prețuri speciale.
defacto zity mall

Ce promoții găsești la DeFacto Zity Mall?

  • Reducerile de sezon de până la 70% te vor ajuta să economisești și să-ți umpli garderoba în același timp!
  • Cumpără 3 și achită pentru 2 îți oferă posibilitatea de a-ți procura mai multe piese cu bani puțini.
  • La fiecare cumpărătură de 199 lei, primești -50% la parfurmuri
  • Cumpără o pereche de ciorapi și primești altele două cu doar 19 lei

defacto zity mall

 

Săptămânal, în magazin se schimbă promoțiile, iar clienții noștri se bucură de prețuri uimitor de mici. Ieși cu pungile pline de la DeFacto.

Trăiește o experiență de shopping plăcută la DeFacto Zity Mall!

 

 

 

Lasă un răspuns