Top 10 idei de cadouri de sărbători la ZityMall!

Toată luna Decembrie la ZityMall ai idei de cadouri și ținute pentru sărbători. Fiecare zi aduce o sugestie de surpriză pentru cei dragi. Urmărește calendarul surprizelor pe paginile noastre de pe rețelele de socializare și inspiră-te cu cele mai inedite idei de daruri și outfituri pentru sărbători.

Cunoști sentimentul de dilemă, atunci când vrei să dăruiești ceva deosebit unui bărbat rafinat, care are tot? Îl poți surprinde cu un set de bărbierit tradițional de la Maison du Savon du Marseille. Magazinul se afla la etajul 1, ZityMall.

 

Maison du Savon Moldova

În noul magazin Meli Deco găsești decor pentru casă, accesorii și alte lucruri utile pentru casa ta. Pe lângă vouchere, rame sau seturi de veselă de Crăciun, aici vei găsi cutii pentru bijuterii. Îți poți surprinde mama, sora, prietena sau chiar pe tine cu o bijutieră stilată.

Petrecerile vor fi mai vesele alături de Vinăria Purcari. Vino la Wine Bar Purcari ca să-ți suplinești vinoteca de sărbători și să alegi cadouri pentru prieteni. De Crăciun, aici ai lădițe personalizate cu bunătăți, alături de cele mai selecte vinuri.

Magia sărbătorilor constă în reuniunile de familie, bucurii și cadouri mult așteptate. Iată câteva idei pentru tine: gentuță în formă de aparat foto de la Shop Shop, Ciorapi cu tematică de Crăciun de la Esotiq, set de produse cosmetice de la Beauty Factory. Toate magazinele se află în ZityMall.

Shop Shop

Atunci când cunoști culoarea ei preferată, e ușor să o surprinzi. La Arillu ai parte de o colecție variată de portmonee în diverse culori. Vino să alegi unul potrivit pentru cadou. Magazinul Arillu se află în blocul Zorile, etajul 0.

Vitalie Burlacu ZityMall

El nu va da greș alegându-i un calendar Advent cu produse cosmetice de la Moonglow, iar ea oferindu-i un set de îngrijire de la Ovico. Întâmpinați anul nou cu cosmetice noi.

Uite atât de bucuros va fi atunci când va primi un portofel din piele naturală de la Vitalie Burlacu. Vino la cumpărături!
Vitalie Burlacu

Adolescenții adoră să țină un jurnal în care să-și noteze emoțiile și evenimentele importante. Acesta poate fi un cadou de nota 10! Descoperă colecții stilate de jurnale, rechizite și alte accesorii în magazinul Shop Shop, etajul 3.

Pentru mai multă inspirație, abonează-te la paginile noastre de pe rețelele de socializare. Vino și tu în gașca ZityMall pe Facebook sau Instagram.

Lasă un răspuns