zorile s-a transformat in ZityMall

Zorile s-a transformat în ZityMall!

    Ești un fan înrăit al cumpărăturilor și programul săptămânal include cel puțin o vizită la mall? Atunci prinde cea mai tare veste din această vară: ZORILE S-A TRANSFORMAT ÎN  ZITYMALL! Acum ai mai multe branduri, mai multă comoditate sub identitatea unui singur brand: ZityMall!

   Zity Mall este un centru comercial, orientat pe crearea unei oferte extinse de produse, servicii și divertisment pentru toată lumea. Acum, complexul ZityMall cuprinde 2 blocuri: blocul inițial ZityMall și blocul Zorile. Pentru a-ți îmbunătăți experiența de cumpărături, ne-am propus instalarea escalatoarelor în ambele sensuri, de la parter până la etajul trei în ZityMall.

   Oferta de magazine a complexului ZityMall s-a îmbogățit cu peste 50 branduri autohtone și internaționale, Rollerdrome și cu pizzeria Don Cezar. 

   Unul din principalele noastre obiective e să-ți punem la dispoziție o gamă largă de branduri mari precum LC Waikiki, NewYorker, DeFacto și Koton, care îți permit să fii în pas cu tendințele la preț accesibil, dar și să ai acces la colecții moderne pentru casă în cel mai mare magazin LC Waikiki din țară.

    Promovarea și susținerea produselor autohtone este o altă prioritate a companiei noastre. Astfel, am făcut din ZityMall unicul loc în care ai o concentrație atât de mare de branduri locale, disponibile într-o atmosferă cu adevărat modernă.

    Locatarul surpriză din blocul Zorile, din ZityMall este brandul internațional Koton – pe care ți l-am adus mai aproape de tine și de necesitățile familiei tale. Aici vei avea cea mai mai bogată ofertă de colecții Koton de la mic la mare.

  Am ținut cont și de setea de distracție a copiilor, astfel am completat terenul de joacă cu jocuri noi, orientate pe joaca în colectiv și care încurajează mișcarea/sportul în mod distractiv.

   Lucrările de construcție din cadrul centrelor comerciale sunt finalizate în proporție de 85%, așadar transformarea cea mare este preconizată pentru lunile August – Septembrie, 2022. 

     ZityMall este situat într-o zonă foarte favorabilă din toate punctele de vedere în sectorul Buiucani, Cartierul Sculeni. Parcul Alunelul care este recent renovat, complexele locative și râul din apropiere, sunt doar câteva obiective care au valorificat zona și contribuie la dezvoltarea și regenerarea cartierului în care ne aflăm. 

     Nu în ultimul rând, locația complexului ZityMall mai are niște avantaje importante: disponibilitatea parcării și accesul la transport public. Peste 200 locuri de parcare sunt la dispozitia vizitatorilor zilnic.

Pregătește-te pentru o altfel de experiență de shopping! Mai mult, mai accesibil, mai comod.

 

Lasă un răspuns